Despre noi

Revista Știri este o platformă de informare online. Este un site de știri independent, care oferă gratuit utilizatorilor de internet informații importante, relevante și, mai ales, extrem de atent verificate.

Revista Știri este un povestitor al lumii în care trăim azi. Este un povestitor corect, onest, curios și cu umor.

Mii de informații, alerte și imagini vin către tine în fiecare minut. Deschizi televizorul, tableta, computerul, telefonul sau laptopul și sute de notificări îți dau de înțeles că, în cele cinci minute în care ai fost ocupat cu altceva s-au luat decizii care te pot afecta. Poți afla că undeva departe s-au produs evenimente care pot ajunge repede până la tine. Că oameni remarcabili au trăit experiențe care te pot amuza. Te pot impresiona și te pot inspira.

Poți afla că, undeva într-un laborator de care n-ai auzit, un cercetăror a făcut o descoperire salvatoare pentru milioane de vieți.

Printre toate acestea se strecoară, din ce în ce mai des, jumătăți de adevăr și minciuni. E alarmant fenomentul ştirilor false vândute ca fiind adevărate, al exagerărilor şi mistificărilor menite să îți atragă atenția cu orice preț.